Közeleg a Tavasz – Önismereti csoport indul (2022 ápr/máj)

“Minden amivel kapcsolatba kerülsz, megváltozik. Minden, amit megváltoztatsz, megváltoztat Téged is.” Octavia Butler

Mi egyebek az évszakok? - UniCafe Magazin : UniCafe Magazin
Melyik a kedvenc évszakod?

Az életben a változás állandó. De nem mindegy, hogy Te változol vagy a helyzeteden, a környezeteden próbálsz változtatni. Fontos körülmény, hogy milyen gyorsan ismered fel a változás szükségességét és milyen gyorsan, veszed a kezedbe a saját életed feletti irányítást. S persze az sem mellékes, hogy mennyi szenvedést okoz ez a folyamat – okozol Te – a környezetednek és magadnak. Ha Te is szeretnél változni…szeretnél változtatni……vagy éppen semmi sem történik, úgy ahogy Te szeretnéd…ha mindenki megváltozott, csak még Te nem…ha szeretnél jobban rálátni az életedre…ha szeretnél változtatni a kapcsolataidon…vagy ha egyszerűen nagy változások előtt állsz…s mindezt egy biztos környezetben, egy elfogadó csoportban szeretnéd beindítani és gyakorolni,

csatlakozza tavasszal induló önismereti pszichodráma csoportunkba!

Why 'Game of Thrones' Had to Lose the Direwolves
Barát vagy ellenség?

Miért jobb csoportban az önismeret? Mert csoportban egyszerre nehéz és jó. Mert a csoport modellezi az életet, mert megtart és önmagunk meghaladására inspirál. Ki kell állnod magadért és meg kell tanulnod bízni a másikban. A csoportban megszelídítheted félelmeidet. “Amikor leesik a hó és fehér szelek fújnak, a magányos farkas elpusztul, de a falka életben marad.” G.R.R Martin

A csoport célja: Fejlődni vágyó, aktuális vagy régi problémaikra/ elakadásaikra megoldást kereső felnőtteknek szeretnénk támogatást nyújtani ahhoz, hogy megtalálják saját válaszaikat, jobban eligazodjanak érzéseikben, helyére kerüljenek a dolgok a lelki világukban. Az önismereti pszichodráma olyan csoportos, személyiségfejlesztő módszer, mely a belső lelki tartalmak, élmények, konfliktusok megjelenítésén keresztül hat. Lehetőségünk van a sajátunkétól teljesen eltérő, más szerepeket (barátunk, párunk, kollégánk, főnökünk, apánk, anyánk stb) kipróbálni, spontánnak és kreatívnak lenni. Azzal, hogy számunkra vagy csoporttársunk számára fontos emberek szerepeit időlegesen magunkra vesszük, közelebb kerülünk saját és a másik indítékainak, belső valóságának megértéséhez, jobban megértjük működésünket és az empátiánkat is fejlesztjük.

Önismereti pszichodráma csoportunkban a munkát a klasszikus pszichodráma módszertana szerint végezzük, egyéni- és csoportjátékok, sok mozgás és beszélgetés segítségével.

Csoport vezetők Bélai Balázs és Csepregi Kinga. A csoport havi egy szombaton ülésezik majd, 15 alkalommal, időtartam: 15 hónap, 150 óra.

A csoportülések 9:00 órakor kezdődnek és 18:00 óráig tartanak. A csoportülések helyszíne: Budapest XII. Márvány utca a Déli pályaudvar közelében.

Jelentkezni vagy akár kérdezni már lehet az alábbi elérhetőségek egyikén:

belaibalazs@gmail.com

kingus911@gmail.com

+36-70-454-5015

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s