Lépj ki az életedből – Önismereti, személyiségfejlesztő pszichodráma csoportot indítunk

“Veszélyes dolog kilépni az ajtón, Frodó. Csak rálépsz az Útra, és ha nem tartod féken a lábadat, már el is sodródtál, ki tudja, hová.” J.R.R. Tolkien

Nem vagyok benne biztos, jó úton járok-e, olyannak látnak-e, amilyen vagyok, egyáltalán milyennek látnak mások. Néha nem értem, mi miért történik a környezetemben. Néha nem értem, hogy bennem mi zajlik. Miért viselkedek úgy, ahogy nem szeretnék és miért nem tudok úgy, ahogy jól esne? Nem tudom érdemes-e felvenni a harcot, vagy inkább tovább kellene lépnem?

Kérdésekkel van tele a fejem, de a válaszokat nem nagyon találom.

Merre tovább? Váltanom kellene? Mit gondolnak majd rólam? Miért nem működik a kapcsolatom? Miért nincs időm magamra? Miért nem tudok szerepelni? Miért nem találom meg a közös hangot a párommal, a szüleimmel, a munkatársakkal vagy épp önmagammal?

Keresed a saját Utad?  Szeretnéd magad más szemszögéből látni? Fejlődni szeretnél? Megtalálni végre a saját válaszaidat? Megismerni önmagad, megérteni mások viselkedését? Úgy érzed itt az ideje, hogy egy elfogadó csoportban, végre magaddal foglalkozz egy kicsit? Jó lenne ránézned honnan jöttél, merre mennél tovább? Szeretnél jobban kiállni magadért?

Ha igen, akkor ott a helyed hamarosan induló önismereti pszichodráma csoportunkban!

A csoport célja:

Fejlődni vágyó, régi vagy aktuális problémaikra megoldást kereső felnőtteknek szeretnénk támogatást nyújtani ahhoz, hogy megtalálják saját válaszaikat, s elérjék céljaikat. Önismereti pszichodráma csoportunkban a munkát a klasszikus pszichodráma módszertana szerint végezzük, egyéni- és csoportjátékok, sok mozgás és beszélgetés segítségével.

A csoport 2022 november-ben indul: havonta egy alkalommal, jellemzően hétvégén dolgozunk, Budapesten, napi 10 képzési órában, összesen 15 alkalommal, tehát több, mint egy évig tart.

További információk és JELENTKEZÉS a csoportvezetőknél:

belaibalazs@gmail.com

kingus911@gmail.com

+36-70-454-5015

A csoporton való részvétel a Képzési Rendnek megfelelően a pszichodráma asszisztensi képzés előfeltételének első részeként 120 órában beszámítható.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s