A fejlődés Útjai – személyiségfejlesztő, önismereti pszichodráma csoport

Vedd a bátorságot és indulj el felfelé!

Fejlődni szeretnél? Szeretnél úrrá lenni mindennapi problémáidon, dolgozni elakadásaiddal és nehézségeiddel? Szeretnéd megtalálni saját válaszaidat? Megismerni önmagad?

Nem vagy benne biztos, jó úton jársz-e, olyannak látnak-e, amilyen vagy, egyáltalán milyennek látnak mások. Néha nem érted, mi miért történik a környezetemben. Néha nem érted, hogy benned mi zajlik. Miért viselkedsz úgy, ahogy nem szeretnél és miért nem tudsz úgy, ahogy jól esne?

Néha nem érzed jól magad abban, amit csinálsz, de nem tudsz rajta változtatni? Vagy túlcsordulnak az érzelmek, s beleesel mindig ugyanabba a csapdába?

Kérdésekkel van tele a fejed, de a válaszokat nem nagyon találod. Vagy mások mondják meg mit kellene tenned? Esetleg meg vannak a válaszok, mégsem indulsz el az úton, mert valami mindig visszatart?

Jelentkezz a 2020 őszén induló csoportunkba és kezdj el dolgozni magadon az önismereti pszichodráma segítségével!

Tedd le nálunk terheidet és tisztítsd meg az utad!

A csoport célja:

Fejlődni vágyó, régi vagy aktuális problémaikra/ elakadásaikra megoldást kereső felnőtteknek szeretnénk támogatást nyújtani ahhoz, hogy megtalálják saját válaszaikat, jobban eligazodjanak érzéseikben, helyére kerüljenek a dolgok a lelki világukban. Az önismereti pszichodráma olyan csoportos, személyiségfejlesztő módszer, mely a belső lelki tartalmak, élmények, konfliktusok megjelenítésén keresztül hat. Lehetőségünk van a sajátunkétól teljesen eltérő, más szerepeket (barátunk, párunk, kollégánk, főnökünk, apánk, anyánk stb) kipróbálni, spontánnak és kreatívnak lenni. Azzal, hogy számunkra vagy csoporttársunk számára fontos emberek szerepeit időlegesen magunkra vesszük, közelebb kerülünk a másik indítékainak, belső valóságának megértéséhez, és empátiánkat is fejlesztjük.

Önismereti pszichodráma csoportunkban a munkát a klasszikus pszichodráma módszertana szerint végezzük, egyéni- és csoportjátékok, sok mozgás és beszélgetés segítségével.

Érdeklődésedet jelezd mielőbb a csoport vezetőinél az alábbi elérhetőségeken, hogy megbeszéljük az egyéni ismerkedős elbeszélgetés időpontját:

Bélai Balázs emailcím belaibalazs@gmail.com, +36-70-454-5015; Csepregi Kinga emailcím kingus911@gmail.com, +36-20-396-8875

Helyszín: Budapest.

FONTOS: Érdemes hamar jelentkezni, hiszen a csoport maximális létszáma 12-14 fő!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s