Utak és tükröződések – Személyiségfejlesztő csoport indul

“Veszélyes dolog kilépni az ajtón, Frodó. Csak rálépsz az Útra, és ha nem tartod féken a lábadat, már el is sodródtál, ki tudja, hová.” J.R.R. Tolkien

Nem vagyok benne biztos, jó úton járok-e, olyannak látnak-e, amilyen vagyok, egyáltalán milyennek látnak mások. Néha nem értem, mi miért történik a környezetemben. Néha nem értem, hogy bennem mi zajlik. Miért viselkedek úgy, ahogy nem szeretnék és miért nem tudok úgy, ahogy jól esne?

Kérdésekkel van tele a fejem, de a válaszokat nem nagyon találom.

pexels-photo-301632

Merre tovább? Váltanom kellene? Mit gondolnak majd rólam? Miért nem működik a kapcsolatom? Miért nincs időm magamra? Miért nem tudok szerepelni? Miért nem találom meg a közös hangot a párommal, a szüleimmel, a munkatársakkal vagy épp önmagammal?

Keresed a saját Utad?  Szeretnéd magad más szemszögéből látni? Fejlődni szeretnél? Megtalálni végre a saját válaszaidat? Megismerni önmagad?

Ha igen, akkor ott a helyed hamarosan induló önismereti pszichodráma csoportunkban!

A csoport célja:

Fejlődni vágyó, régi vagy aktuális problémaikra megoldást kereső felnőtteknek szeretnénk támogatást nyújtani ahhoz, hogy megtalálják saját válaszaikat. Önismereti pszichodráma csoportunkban a munkát a klasszikus pszichodráma módszertana szerint végezzük, egyéni- és csoportjátékok, sok mozgás és beszélgetés segítségével.

pexels-photo-300849sdr

A csoport 2018 áprilisában indul és havonta egy alkalommal szombaton (9.00-18.00). Az első alkalom 2018 áprilisban (de 2018 május 26-án még lehet csatlakozni), az utolsó 2019 márciusban.

Érdeklődésedet jelezd mielőbb a csoport vezetőinél az alábbi elérhetőségeken, hogy megbeszéljük az első egyéni ismerkedős beszélgetés időpontját.

Bélai Balázs emailcím belaibalazs@gmail.com, +36-70-454-5015

Jámbor Kinga emailcím kingus911@gmail.com, +36-20-396-8875

FONTOS: Érdemes hamar jelentkezni, hiszen a csoport maximális létszáma 12 fő!

 

 

 

Utak és tükröződések – Személyiségfejlesztő csoport indul” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s